Gratis24.no

Motta gratis ting og vareprøver i posten

Hottest denne uken

Få en sort Chef Classic kjøkkenmaskin, verdt 1499 kr

Betingelser for bruk


Gratis24.no leter hele tiden etter vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og andre ting man kan bestille hjem til sin postkasse.

Gratis24.no selger ingen produkter

Gratis24.no selger ingen av produktene på nettsiden og er ikke ansvarlig for noen av produktene. Spørsmål om produktene, bestillinger, avbestillinger, klager og andre hendvendelser som har med produktene å gjøre må sendes til det firma som selger produktet.

På Gratis24.no finns det linker til tredjeparts nettsider. Når man klikker 'Se tilbudet' forlater du Gratis24.no. Vi har ingen kontroll over disse nettsidene eller deres personvern. På disse nettsidene kan man som regel finne kontaktinformasjon til de som selger produktet.

Les alltid betingelser

Det er viktig at du alltid leser igjennom betingelsene på bestillingssiden til det aktuelle produktet du ønsker, før du bestiller. På den måten er du alltid klar over hvor mye du må betale i porto og ekspedisjonsgebyr og om det er noen forpliktelser.

Feil og mangler

Betingelser som kjøpsforpliktelser, medlemskap og priser på produkter kan endres på sidene vi linker til. Vi kan ikke garantere at betingelser og informasjon om produkter på våre nettsider ikke inneholder feil og mangler.

Produktbeskrivelser

Vi har ikke testet produktene på nettsiden. Produktbeskrivelsene på våre nettsider er stort sett basert på beskrivelsen av produktet på de landingssidene vi linker til. I og med at landingssidene ofte oppdateres, kan vår beskrivelse være basert på en eldre landingsside.


Gratis24.no
26. Juli 2017