Gratis24.no

Motta gratis ting og vareprøver i posten

Hottest denne uken

Få en sort Chef Classic kjøkkenmaskin, verdt 1499 kr

Velkommen til Gratis24.no!


Vi leter hele tiden etter vareprøver, prøvepakker, velkomstpakker og andre ting man kan bestille hjem til sin postkasse. Vi selger ingen av produktene, og spørsmål angående produkter, bestillinger, avbestillinger må sendes til det firmaet som selger produktet.

Fraktkostnader

Det er veldig vanskelig å finne gratis ting der du også får dekt frakten. Men slike tilbud finnes også, og vi gjør en stor innsats for å finne slike tilbud.

Abonnement

Den vanligste formen for vareprøver og prøvepakker er kampanjer der du mottar første forsendelse gratis, og kun betaler for frakten. Vi legger kun til slike tilbud hvis de ikke har noen videre kjøpsforpliktelser. Disse kampanjene fungerer som regel slik at du har 14 dagers evalueringstid etter du har mottatt produktet. Hvis du ikke vil motta mer enn prøvepakken, må du huske å melde deg av innen prøveperioden utløper.

Les betingelser

Husk å les igjennom betingelsene på de produktene du vil bestille. Sjekk for eventuelt bindingstid, kjøpsforpliktelser, portokostnader osv. slik at du unngår overraskelser.